Аджика

Аджика

Стоимость:
  • 120 ₽
0

Аджика, 50 гр

Смотрите также
Лаваш тонкий
80 ₽
Кол-во: 0
Салат «Чобан»
490 ₽
Кол-во: 0
Яичница с помидорами
340 ₽
Кол-во: 0
Баранина на садже
2 100 ₽
Кол-во: 0
Мясное ассорти
1 490 ₽
Кол-во: 0
Салат «Капрезе»
590 ₽
Кол-во: 0
Куриный суп-лапша
290 ₽
Кол-во: 0
Жульен грибной
290 ₽
Кол-во: 0
ЗАКАЗАТЬ БАНКЕТ